Donacija knjiga za Knjižnicu Drenovci

Objavljeno: 10. travnja 2016.

Poštovani članovi Zagrebačkog knjižničarskog društva,

Obavještavamo Vas da je na adresu Zagrebačkog knjižničarskog društva stigla Zamolba knjižnice iz Drenovca za potrebnom donacijom knjiga specifičnih naslova. Upravni odbor ZKD-a donio je odluku kojom se pozivaju svi članovi ZKD-a da se uključe u ovu plemenitu akciju.

Važno je naglasiti da je Knjižnica Drenovci u 2014. godini djelovala u otežanim i izvanrednim uvjetima rada, zbog velike poplave, te je zbog iznimnog doprinosa osvojila nagradu za Knjižnicu godine 2015.

Pozivaju se svi članovi ZKD-a da se odazovu ovoj akciji i iz svojih privatnih biblioteka doniraju lektirne naslove te naslove novije domaće i strane beletristike.

Knjige možete predati zaduženim članovima ZKD-a prilikom sljedećih programskih aktivnosti koje organizira ZKD:

– Posjeta knjižnici Ekonomskog fakulteta – srijeda, 13. travnja 2016. u 13 sati

–  Posjeta knjižnici Ekonomskog fakulteta – ponedjeljak, 18. travnja 2016. u 13 sati

–  Noć knjige 2016. – Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu – petak, 22. travnja 2016. od 18 do 19 sati

Za sva dodatna pitanja oko načina darovanja istih može se obratiti predsjednici ZKD-a Blaženki Peradenić-Kotur na sljedeće kontakte: bkotur@nsk.hr ili 01 616 4001.

Srdačan pozdrav,

Blaženka Peradenić-Kotur

Predsjednica ZKD-a


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više