Cycling for libraries – važna obavijest

Objavljeno: 27. travnja 2020.

Dragi cikloknjižničari,

u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i odlukama Vlade Republike Hrvatske u vezi s mjerama za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, Organizacijski i programski odbor međunarodne nekonferencije Cycling for libraries Hrvatska 2020 donio je odluku o ODGODI ODRŽAVANJA NEKONFERENCIJE.

Nekonferencija Cycling for libraries Hrvatska 2020 održat će se u 2021. godini. Zahvaljujemo svima koji su se prijavili ove godine i pozivamo vas da pratite obavijesti koje ćemo objavljivati na službenim stranicama C4LCRO. Javimo se uskoro s više detalja. Dotad čuvajte sebe i svoje najbliže!

Srdačan pozdrav,

Organizacijski i programski odbor međunarodne nekonferencije Cycling for libraries Hrvatska 2020.

 

Dear cyclolibrarians,

in accordance with recommendations of the Croatian Civil Protection Headquarters and measures presented by the Government of the Republic of Croatia during the COVID-19 epidemic, Programme and Organising Committee members of the international unconference “Cycling for Libraries Croatia 2020” has decided to POSTOPONE THE CYCLING FOR LIBRARIES CROATIA 2020 UNCONFERENCE.

The unconference is postponed and will be held next year, in 2021.

A big thank you to all participants that have already applied for this year’s tour – please follow all our posts with new information on our official website, that will be coming soon.

Take care of yourselves and people you care about!

All the best,

Programme and Organising Committee members of the international unconference “Cycling for Libraries Croatia 2020”

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više