Čitateljski izazovi Hrvatskoga čitateljskoga društva

Objavljeno: 2. veljače 2021.

U Godini čitanja Hrvatsko čitateljsko društvo još će intenzivnije raditi na poticanju i promociji svojih osnovnih djelatnosti. Stoga je osmišljen program Čitateljski izazovi HČD-a. Svaki mjesec na mrežnoj stranici Društva (http://hcd.hr/djelovanje/akcije/citateljski-izazov/) kao i na ostalim mrežnim mjestima HČD-a, bit će objavljen novi izazov u koji se mogu uključiti svi zainteresirani ljubitelji čitanja. 

Počinjemo s Listom preporučenih književnih djela ljubavne tematike budući da je veljača najpoznatija kao “mjesec ljubavi”. Djela su odabrale knjižničarke iz školskih i narodnih knjižnica, a razvrstana su u kategorije “Najmlađi”, “Djeca” i “Mladi i odrasli”.

Pozivamo sve da ovaj izazov prihvate, preporuče ga i podijele s ostalima, a nama jave svoje dojmove u bilo kojem obliku (riječ, slika, video…), odnosno mrežnom mjestu.

Prihvatite izazov(e) – čitajmo da ne ostanemo bez riječi!


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više