Čitanje ne poznaje granice / Branje ne pozna meja

Objavljeno: 5. travnja 2023.

Manifestacija obilježavanja 10. godišnjice međudržavnog projekta Čitanje ne poznaje granice / Branje ne pozna meja, koji se provodi pod okriljem Hrvatskoga knjižničarskog društva i Zveze bibliotekarskih društev Slovenije, održat će se u petak, 21. travnja 2023., u Domu INA Rafinerija nafte u Sisku, s početkom u 11 sati.

Svečani događaj organizira Hrvatsko knjižničarsko društvo u suradnji sa Zvezom bibliotekarskih društev Slovenije, pokrovitelja i mnogih sponzora.

Program obilježavanja ovog značajnog jubileja, sadržavat će kulturno-umjetnički program u kojem će nastupiti učenici hrvatskih i slovenskih škola sudionika projekta, književni susret na kojem će učenici razgovarati s piscima s obje strane granice, te okrugli stol na temu poticanja i promocije čitanja, književne produkcije i prijevoda.

Više informacija na poveznici.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više