Beyond 2020: New opportunities and perspectives

Objavljeno: 21. rujna 2021.

Knjižničarsko društvo Srbije (BDS), uz podršku Ministarstva kulture i informiranja Republike Srbije i Nacionalne knjižnice “Vuk Karadžić” iz Kragujevca, objavljuje poziv za sudjelovanje na XVIII. BDS konferenciji, koja će biti organizirana u hibridnom formatu u Kragujevcu od 14. do 16. prosinca 2021. godine.

Organiziranjem 18. godišnje međunarodne konferencije Knjižničarsko društvo Srbije nastoji podržati, učvrstiti i proširiti perspektive rada stručnjaka za knjižničnu i informacijsku djelatnost. S tim u vezi, organizacija godišnje konferencije važan je uvjet za nastavak redovitih kontakata, razmjenu ideja, prezentaciju inovativnih aktivnosti i projekata koji su provedeni u prethodnom razdoblju ili su u tijeku.

Registracija za Konferenciju bit će dostupna na web stranici Konferencije od 1. studenog 2021. Sudionici konferencije ne plaćaju kotizaciju.

Više informacija na mrežnoj stranici BDS.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više