AJMO HRVATI SE S KNJIGOM!

Objavljeno: 13. listopada 2021.

Svečano otvorenje manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2021. održat će se u petak, 15. listopada 2021. u Gradskoj knjižnici Požega u 12 sati.

Organizatori svečanog otvorenja su Knjižnice grada Zagreba i Gradska knjižnica Požega, a pokrovitelj je Grad Požega.

Pozdravne riječi održat će Višnja Cej, predsjednica Programskog i organizacijskog odbora Mjeseca hrvatske knjige, Aleksandra Šutalo, ravnateljica Gradske knjižnice Požega, Željko Glavić, gradonačelnik Grada Požega,Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije i Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture i medija Republike Hrvatske. U kulturno-umjetničkom programu sudjelovat će Mješoviti zbor Glazbene škole Požega, Gradsko kazalište Požega, Plesni studio Marine Mihelčić te izvođači Bruna Oberan, Kristijan Kostić i Tin Tonković.

Prijenos otvorenja moći će se pratiti i putem kanala YouTubea Gradske knjižnice Požega.

Više informacija na mrežnoj stranici manifestacije: https://www.mhk.hr/


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više