9. savjetovanje

Objavljeno: 5. srpnja 2013.

Prijava za sudjelovanje na 9. savjetovanju za narodne knjižnice u RH

Matična služba za narodne knjižnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, Gradska knjižnica Zadar i Hrvatsko knjižničarsko društvo – Sekcija za narodne knjižnice pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na 9. savjetovanju za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj, koje će se održati od 9. do 11. listopada 2013. u zadarskome hotelu Club Funimation Borik. Tema je ovogodišnjega Savjetovanja Narodne knjižnice kao treći prostor.

Pojedinosti o 9. savjetovanju za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 15. rujna 2013. (rana prijava) ili najkasnije do 30. rujna 2013. godine ispunjavanjem prijavnice/narudžbenice i slanjem na broj telefaksa +385 1 6164 285 ili skeniranjem te slanjem na e-adresu savjetovanje@nsk.hr.

Više o Savjetovanju možete doznati na stranicama Matične službe za narodne knjižnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više