8. Biciklijada ZKD biciklista: Zagreb – Dugo Selo

Objavljeno: 7. studenoga 2019.

Radna grupa ZKD biciklisti organizira 8. biciklijadu Zagrebačkog knjižničarskog društva, 5. iz programa “Biciklom kroz knjižnice Zagrebačke županije”. Ovaj put ćemo biciklirati do Gradske knjižnice Dugo Selo gdje će nas dočekati ravnatelj knjižnice Predrag Topić.

Uz prigodan program na kojem ćemo prisustvovati u knjižnici, knjžničari biciklisti spremaju se i posjetiti Crkvu svetog Marina na Martin bregu te se odmoriti na obiteljskom imanju Klet obitelji Bunčić.

Okupljanje je na parking Nacionalne i sveučilišne knjižnice (zapadna strana), 16. studenog u 9,00 sati.

Ovo je pozivnica svim članovima Zagrebačkog knjižničarskog društva i njihovim prijateljima, zaljubljenicima u knjižnice i čitanje da nam se pridruže u ovoj ne previše zahtjevnoj biciklističkoj ruti.

Biciklirajmo zajedno za naše knjižnice!

Prijave obavezne putem obrasca: https://forms.gle/JpfRmW5bA6ATVYEN8

Program i plan puta.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više