39. skupština Hrvatskog knjižničarskog društva

Objavljeno: 9. listopada 2014.

U skladu s čl. 28. Statuta Hrvatskoga knjižničarskog društva, Glavni odbor HKD-a na svojoj je 9. sjednici, održanoj 15. rujna 2014.g., sazvao 39. redovnu skupštinu Hrvatskoga knjižničarskog društva.

39. skupština Hrvatskoga knjižničarskog društva
U skladu sa čl. 28. Statuta Hrvatskoga knjižničarskog društva, Glavni odbor HKD-a na svojoj je 9. sjednici, održanoj 15. rujna 2014.g., sazvao 39. redovnu skupštinu Hrvatskoga knjižničarskog društva.

39. redovna skupština Hrvatskoga knjižničarskog društva  u organizaciji Hrvatskoga knjižničarskog društva i Društva knjižničara u Splitu, održavat će se od 15. do 18. listopada 2014.g. u Splitu.
Na istoj sjednici Glavnog odbora HKD-a prihvaćen je Dnevni red  39. skupštine HKD-a.
Tema je 39. skupštine HKD-a Knjižnice – od misije do strategije.
Program 39. skupštine HKD-a nalazi se ovdje.

 


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više