17. foto natječaj “Smiješak… čitajte!”

Objavljeno: 7. srpnja 2022.

Uključite se u 17. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj putem fotografije istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.

Natjecati se mogu fotografi amateri iz Hrvatske bez obzira na dob, neovisno o tome jesu li članovi Hrvatskog čitateljskog društva ili nisu.
U natječaju ne mogu sudjelovati članovi organizacijskog odbora natječaja.

Radovi se šalju u digitalnom obliku, na e-mail hcd@hcd.hr.

Natječaj je otvoren od 1. srpnja 2022. godine.
Posljednji dan za prijem radova je 26. kolovoza 2022. godine do ponoći i radovi primljeni do tog datuma i vremena ulaze u konkurenciju. Rezultati natječaja biti će objavljeni 7. rujna 2022. na mrežnoj stranici HČD-a. Na Međunarodni dan pismenosti 8. rujna 2022. bit će uručene nagrade za prva tri nagrađena autora kao i tri pohvalnice za pohvaljene fotografije.

Više informacija i prijave na mrežnoj stranici HČD-a.


Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više