Važne informacije

Informacije o vizi

Više o viznom sustavu u Hrvatskoj

 

Najam bicikla 

Najam bicikla moguće je organizirati posredstvom organizatora putem firme Fumić. Organizator preuzima posredstvo i dogovaranje s firmom Fumić oko organizacije dostave i preuzimanja bicikala te preuzimanja bicikala u Rijeci.

Mogući bicikli za najam – (zbog zahtjevnosti terena potrebno je imati dobar sportski bicikl). Cijena najma: 12-13 EUR po danu + cijena dolaska po bicikle u Rijeku (ukupna cijena oko 500-600kn dijelit će se po broju bicikala).
Pozivamo sudionike da, ukoliko žele unajmiti bicikl, prilikom prijave to i naznače kao i informaciju o svojoj visini. Osobno preuzimanje bicikala, plaćanje i test bicikala organizirat će se rano ujutro prvog dana bicikliranja. Sudionici koji žele unajmiti bicikle dobit će više dodatnih informacija direktno od firme za najam s šifrom: Cycling for Libraries Croatia 2020 na web stranici. Za sva pitanja i nedoumice možete se javiti na mail adresu: c4lcro2020@gmail.com

 

Važne informacije
Potrebno je imati:

  • ISPRAVAN bicikl (MTB ili bicikl prikladan za vožnju po makadamskim cestama i zahtjevnom terenu/nipošto gradski bicikl). Sugeriramo prije vožnje odvesti bicikl na servis, podmazati ga i pripremiti za dugu vožnju.
  • Kondicija za voziti zahtjevnije rute – minimalno odvoženo 80 km (vježbajte svojim biciklom)
  • NAPOMENA! Ruta je fizički prilično zahtjevna, s mnogo uspona i iziskuje dobru sportsku kondiciju sudionika. Podloga je uglavnom asfalt, manji dio makadam, vožnja zahtijeva obavezno korištenje biciklističke kacige, ispravan (servsiran) MTB ili trekking bicikl i koncentraciju u vožnji te poznavanje biciklističkih pravila vožnje u grupi

 

Preporuka za sudionike

 

Postani član

Učlanjenjem u Zagrebačko knjižničarsko društvo (ZKD) plaća se niža cijena kotizacije za sudjelovanje na stručnim skupovima u organizaciji Hrvatskog knjižničarskog društva (HKD). Svaki član ima mogućnost objavljivati radove i uređivati publikacije HKD te raditi u stručnim tijelima i u samom Društvu što je jedan od uvjeta za napredovanje u više zvanje. Također, članovi ZKD-a imaju pravo na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba.

Postani član Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Pročitaj više